ΘΕΜΑ: ΠΑΣΧΑ 2023: ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ- ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

              ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ –ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ

              ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

 

Aξιότιμοι κύριοι,

Για μια ακόμη φορά προετοιμαζόμαστε για να υποδεχτούμε τις Αγιες Ημέρες που έρχονται!!!!!

Για μια ακόμη φορά είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενοχλήσουμε  και να  ζητήσουμε την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή σας προκειμένου να στηρίξουμε τις άπορες Πολύτεκνες οικογένειες του Νομού μας!!!!

Για μια ακόμη φορά πρέπει , όλοι να γίνουμε μια γροθιά !!!!!!για να μην μείνει καμία Πολύτεκνη οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα…. για όλα αυτά τα παιδικά χαμόγελα που πρέπει να ανθίζουν στα προσωπάκια όλων αυτών των μικρών παιδιών που μας έχουν ανάγκη!!!!!που φωτίζουν τον κόσμο μας!!!που μας γεμίζουν ΕΛΠΙΔΑ!!!!!!

Νοιώθοντας λοιπόν απεριόριστη υποχρέωση, για την μέχρι τώρα στήριξη και βοήθεια σας  και  εν όψει των ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ σας ζητούμε πάλι!!!! Ξανά…..και ξανά!!!!να μην μας ξεχάσετε!!!!!

Καθημερινά ,η Διοίκηση  και η γραμματεία  του Συλλόγου μας  γίνονται αποδέκτες  σωρείας προβλημάτων -επιβίωσης μελών μας με ανήλικα παιδιά !!!!! Το έργο μας λοιπόν, πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει…..μαζί με εσάς!!!! Χωρίς εσάς δυστυχώς αδυνατούμε!!!!! Αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε !!!!!!!

Ο Σύλλογος μας αριθμεί 10500 οικογένειες με ένα πολύ μεγάλο αριθμό απόρων!!!!!!!

Προς πλήρη ενημέρωσή σας ,η αίθουσα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς του Συλλόγου μας λειτουργεί και  στηρίζει καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους άπορες Πολύτεκνες οικογένειες ….

Σε κάθε περίπτωση και για οποιαδήποτε απόφασή σας , σας ευχαριστούμε εκ των  προτέρων !!!!!!και σας ευχόμαστε από καρδιάς το ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΠΡΟΚΟΠΗ!!!!!!

                         ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                 Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

 

 

 

Σχολιάστε