Φέτος τις γιορτές η Wolt είναι δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη

Φέτος τις γιορτές η Wolt είναι δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη    

Υποστηρίζοντας 7 φορείς με πολύπλευρο κοινωνικό έργο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά

Αυτές τις γιορτές, η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με φορείς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, με στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt από εχθές Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 και στις 7 πόλεις όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία μπορούμε να προσφέρουμε το ποσό της προτίμησης μας (από 5 έως 50 ευρώ) ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς:

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον εκάστοτε φορέα θα εξαργυρωθεί σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφερθούν απευθείας από τους φορείς στους ωφελούμενους τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας. Παράλληλα, η Wolt και το Wolt Market θα ενισχύσουν αυτούς τους 7 φορείς προσφέροντας επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής με σκοπό να πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ωφελούμενων.

Με αυτή την πρωτοβουλία η Wolt συμβάλει στην κάλυψη βασικών αναγκών συνανθρώπων μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας ανά την επικράτεια. Στο πνεύμα των εορτών αναλαμβάνει δράση και συμβάλει στην ενίσχυση του πλέγματος της κοινωνικής προστασίας στις τοπικές κοινωνίες 7 πόλεων. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στη δράση δεν συνδέεται με παραγγελία από την εφαρμογή της Wolt.

 

Σχολιάστε