ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή στα ATM για ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή στα ATM για ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

ΟΠΕΚΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή στα ATM για ΚΕΑ και επίδομα παιδιού

Ξεκίνησε η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21 του ΟΠΕΚΑ ενώ αναμένεται να πληρωθεί αναλόγως και την τράπεζα μέχρι και αύριο. Παράλληλα, ξεκίνησε και η πληρωμή του ΚΕΑ στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News, έχει ξεκινήσει η πληρωμή για το επίδομα παιδιού Α21 και οι δικαιούχοι θα δουν ήδη ότι έχουν πιστωθεί χρήματα στην Τράπεζα Πειραιώς. Ακολούθως, η πληρωμή θα συνεχιστεί και στις υπόλοιπες τράπεζες. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε όλα τα τραπεζικά ιδρύματα μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η πληρωμή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, πρώην ΚΕΑ, στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Και για τους δικαιούχους του ΚΕΑ η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

Όπως συμβαίνει πάντα η πληρωμή με το ΚΕΑ ξεκινά την προηγούμενη το απόγευμα. Συνεπώς, τα χρήματα βρίσκονται ήδη στα ΑΤΜ. Αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να πιστωθούν τα χρήματα και στην προπληρωμένη κάρτα.

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ, συνεπώς και το ΚΕΑ που μετονομάζεται σε ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, θα πληρώνεται την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα.

Δεν υπάρχει καμία μεταβολή στις προϋποθέσεις και τα ποσά πάρα μόνο η υποχρεωτική φοίτηση των παιδιών στο σχολείο.

Σχολιάστε