Διαμαρτυρία των πολύτεκνων αναπληρωτών εκπαιδευτικών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πολύτεκνοι και υπερπολύτεκνοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, που αγωνιζόμαστε καθημερινά να θρέψουμε τις οικογένειές μας, καλούμε όλους, πολύτεκνους και μη, να συμπαρασταθούν στον αγώνα μας εναντίον του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο η υπουργός παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως πρόκειται να εφαρμόσει. Με την εφαρμογή του επαίσχυντου νόμου αυτού, πολλοί από εμάς τους πολύτεκνους θα χάσουμε τη δουλειά μας. Συγκεκριμένα ο νόμος που πρόκειται να εφαρμοστεί θα αφαιρέσει την πρόταξη των πολυτέκνων από τους πίνακες των αναπληρωτών και αντί αυτού θα τους δίνει 3 μόρια ανά παιδί με άριστα να είναι τα 260 μόρια. Ουσιαστικά ο νόμος εξισώνει τα τέσσερα παιδιά με μισό μεταπτυχιακό.

Η οικογένεια και ιδιαίτερα η πολύτεκνη οικογένεια αποτελεί το κύτταρο της κοινωνίας μας. Όσο η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση την πολεμάει, πολεμάει την κοινωνία μας, πολεμάει την ίδια μας την Πατρίδα.

Καλούμε όλους την Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, και ώρα 13:00, να πραγματοποιήσουμε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας λέγοντας κάλαντα μαζί με τα παιδιά μας.

Καλούμε όλους για να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να δώσει άλλο ένα χτύπημα στην πολύτεκνη οικογένεια.

Καλούμε όλους να διαδώσουν αυτό το μήνυμα διαμαρτυρίας σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να αντικρούσουμε αυτή την απόφαση.

Συντονιστικό Πολύτεκνων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Πρόσφατα άρθρα

Σχολιάστε