ΤΟ ΑΣΕΠ προκηρύσσει την πλήρωση συνολικά δεκατεσσάρων (14) θέσεων, σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν. 2190/1994, όπως ισχύει και ειδικότερα:

– δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων)
– μίας (1) θέσης Ελεγκτή Ιατρού επί θητεία για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και
– μίας (1) θέσης Ιατρού με θητεία τριών (3) ετών που μπορεί να ανανεώνεται, για την κάλυψη αναγκών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Τομέας Πολιτισμού),
– δέκα (10) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την κάλυψη αναγκών της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών – Α.Δ.Α.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα πρόσληψης, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 1 Ιουνίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 22 Ιουνίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ.

Δείτε εδω όλη την προκήρυξη