ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι η πιο αγνή μορφή  ΑΓΑΠΗΣ!!!!! Είναι ο καιρός που χαίρεται η καρδιά μας, είναι μια νέα αρχή !!!!!! είναι αυτή που δίνουμε κάτι απ τον εαυτό μας στους άλλους , ένα χαμόγελο, μια γλυκιά λέξη, μια ευγενική χειρονομία, κάτι απ την ψυχή μας!!!!!!!

Κάθε δώρο είναι μια ευχή ευτυχίας!!!!!!!! Αυτή είναι άλλωστε η ουσία των Χριστουγέννων!!!!!!!!

‘Ετσι και φέτος ετοιμάστηκαν προς παράδοση τσάντες και δωράκια  στούς μικρούς μας φίλους….και  τις οικογένειες τους , οικογένειες   που μας έχουν ανάγκη  και έπρεπε να είμαστε δίπλα τους, όχι μόνο αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά και καθ΄΄ολη την διάρκεια του έτους ….γιατί  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες λέγονται μέσα από τα μάτια των παιδιών !!! και πρέπει να είναι χαρούμενες!!!!!!!

Θεωρούμε   υποχρέωσή  μας λοιπόν, να ευχαριστήσουμε δημόσια  τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ τα  Σ/Μ  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ,  ΣΥΝΚΑ, τα αρτοποιεία ζαχαροπλαστικής ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗ  ΔΙΑ ΚΡΗΤΩΝ , την ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε τον υποψήφιο Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΤΣΙΚΑΚΗ τον κ. ΣΙΓΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από την SIGANOS PACK , τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΜΑ από την MAMA SOFT, την οικογένεια του κ. ΦΛΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ τα μέλη μας και όλους εκείνους τούς ανώνυμους συμπολίτες μας που στηρίζουν το έργο μας!!!!!!

Ευχές σε όλους για ΥΓΕΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                                                 Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

 

Σχολιάστε