ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ είναι η πιο αγνή μορφή ΑΓΑΠΗΣ!!!!! Είναι ο καιρός που χαίρεται η καρδιά μας, είναι μια νέα αρχή !!!!!! είναι αυτή που δίνουμε κάτι απ τον εαυτό μας στους άλλους , ένα χαμόγελο, μια γλυκιά λέξη, μια ευγενική χειρονομία, κάτι απ την ψυχή μας!!!!!!!
Κάθε δώρο είναι μια ευχή ευτυχίας!!!!!!!! Αυτή είναι άλλωστε η ουσία των Χριστουγέννων!!!!!!!!
‘Ετσι και φέτος ετοιμάστηκαν και παραδόθηκαν τσάντες στούς μικρούς μας φίλους….και τις οικογένειες τους , οικογένειες που μας έχουν ανάγκη και έπρεπε να είμαστε δίπλα τους, όχι μόνο αυτές τις Άγιες ημέρες αλλά και καθ΄΄ολη την διάρκεια του έτους ….γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες λέγονται μέσα από τα μάτια των παιδιών !!! και πρέπει να είναι χαρούμενες!!!!!!!
Θεωρούμε υποχρέωσή μας λοιπόν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς ,τον κ. Κώστα Ρουμπάκη από την unilever Hellas Α.Ε και τα Σ/Μ Χαλκιαδάκης για τις Δωροεπιταγές προς ενίσχυση των μελών μας, τα Σ/Μ Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, ΣΥΝΚΑ τα αρτοποιεία ζαχαροπλαστικής Σαβουιδάκη ΔΙΑ ΚΡΗΤΩΝ , την Σαβοιδάκη Α.Ε την ΜΕΓΑ Α.Ε τις οικογένειες Σακελλαρίδη Ιωάννη , Καπετανάκη Ιωάννη και Φλουρή Βασιλείου ,την Λέσχη Λάιονς , την WOLT, τα μέλη μας και όλους εκείνους τούς ανώνυμους συμπολίτες μας που στηρίζουν το έργο μας!!!!!!
Ευχές επίσης σε όλους για ΥΓΕΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ !!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ
0
Απήχηση
0
Αλληλεπιδράσεις
Προώθηση δημοσίευσης
Μου αρέσει!

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Σχολιάστε