ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΘΕΜΑ: ΠΑΣΧΑ 2021: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ –ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Η επιδημία του Κορωνοιού , η ανεργεία και γενικά οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει δημιουργήσει πληθώρα σοβαρών προβλημάτων, με αυτό τον αριθμό των Πολύτεκνων οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα επιβίωσης να αυξάνονται δραματικά!!!!!!!
Και εδώ καλούμαστε όλοι εμείς να γίνουμε μια γροθιά για να της στηρίξουμε!!!!!για μια ακόμη φορά!!!!!!!!!για να μην μείνει καμία Πολύτεκνη οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα, για να δούμε για μια ακόμη φορά τα μάτια των μικρών παιδιών μας χαμογελαστά!!!!!!!!
Νοιώθοντας λοιπόν απεριόριστη υποχρέωση για την μέχρι τώρα στήριξη και συνεργασ’ια μας εν όψει των ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ σας ζητούμε να μην μας ξεχάσετε!!!!!!!!!!!
Η αίθουσα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς του Συλλόγου μας αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί!!!!!!Χωρίς την συνδρομή σας δεν είναι δυστυχώς εφικτό να σταθούμε δίπλα τους…..
Απευθυνόμαστε λοιπόν και σας ΖΗΤΟΥΜΕ να μας βοηθήσετε !!!!!!!!!να μας ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ και να μας ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ !!!!!!
Για οποιαδήποτε απόφασή σας , σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων !!!!!!και σας ευχόμαστε από καρδιάς το ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει ΥΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!!!!
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

Σχολιάστε