Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 – Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 – Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών δικαιολογητικών

Αποτέλεσμα εικόνας για Έκδοση πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά, για εισαγωγή στις Σχολές Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 - Προθεσμία υποβολής συμπληρωματικών Î´Î¹ÎºÎ±Î¹Î¿Î»Î¿Î³Î·Ï„Î¹ÎºÏŽÎ½Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών και Κατάταξης ανακοινώνει ότι εκδόθηκε Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Ο εν λόγω Πίνακας δημοσιεύεται προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση – υπεύθυνη δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη αλληλογραφία, έως και την 06/06/2019, ημέρα Πέμπτη [ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημόσιου ή ιδιωτικού)] στην Επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών και κατάταξης του διαγωνισμού στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής /Αρχηγείο Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).
Σχετικά αρχεία:
Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε την προκήρυξη, οδηγίες για την υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, την απόφαση με τον αριθμό εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 καθώς και άλλες σημαντικές αναρτήσεις.
Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.
Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.

Σχολιάστε