ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αριθ. Πρωτ. 372                                                                      Ηράκλειο 19-11-2020

ΠΡΟΣ: κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Πρωθυπουργό της Χώρας

Μέγαρο Μαξίμου, Ηροδότου Αττικού 19 Τ.Κ 10674

Κοινοποίηση:

α)Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο

β) Βουλευτές  Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

γ) ΑΣΠΕ

 

θέμα: “ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Εξοχότατε κ. Πρωθυπουργέ,

Με Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που δόθηκε σε διαβούλευση οι Πολύτεκνοι και τα τέκνα τους μοριοδοτούνται με τα μόρια που αντιστοιχούν σε ένα διδακτορικό δίπλωμα, αλλά το ελάχιστο ποσοστό εισαγωγής τους στο Δημόσιο

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ 10%

Με το Ν. 2190/1994 οι Πολύτεκνοι είχαν ποσοστό 20% των θέσεων, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ μείωσε σε 15% στα τέλη του 2016 με το νόμο περί κινητικότητας των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Γνωρίζετε ήδη ότι η υπογεννητικότητα στη Χώρα μας έχει λάβει εφιαλτικές διαστάσεις!!!!!!!

Γνωρίζετε ήδη ότι αν μία Χώρα δεν έχει παιδιά ούτε οικονομία θα έχει ούτε εκπαίδευση ,ούτε στρατό , ούτε προγράμματα και ανάπτυξη, ούτε ΖΩΗ και ΥΠΑΡΞΗ!!!!!!!!

Γνωρίζετε ήδη ότι οι Πολύτεκνες οικογένειες ήταν και είναι απο τα μεγαλύτερα θύματα των αντικοινωνικών περικοπών!!!!!

Γνωρίζετε επίσης ήδη ότι, η μόνη τάξη που αντιστέκεται σθεναρά στον κατήφορο της υπογεννητικότητας είναι αυτή των πολυτέκνων οικογενειών, η οποία είχε και έχει το σθένος να αποκτήσει και να αποκτά πολλά παιδιά και να ασκεί με τον τρόπο αυτό τις πλέον ευεργετικές επιδράσεις σε όλες τις εκφάνσεις της Εθνικής και κοινωνικής ζωής, αφού συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγής, στην ενίσχυση του εργατικού δυναμικού και του ασφαλιστικού συστήματος, στην Εθνική Άμυνα της χώρας, στον πολλαπλασιασμό της κατανάλωσης αγαθών, στη δημογραφική ανάκαμψη και στη διατήρηση της βιολογικής ακμής του έθνους μας και τέλος γνωρίζετε επίσης ότι και λόγω των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στη Χώρα μας αλλά και σε όλη την υφήλιο με τη φονική πανδημία του Κορωνοιού ότι, η ποιότητα ζωής τους έχει φτάσει στο απροχώρητο!!!!!!!!!!

Επειδή λοιπόν έχουν καταργηθεί όλα τα μέτρα στήριξης των Πολυτέκνων και επειδή η Νέα Δημοκρατία έχει στηρίξει και έχει ψηφίσει Νομοσχέδια θετικά προς αυτούς (π.χ ΝΌΜΟΣ 4316/2014 κ.λ.π)

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ  σ΄εσάς και  ΖΗΤΟΥΜΕ

την άμεση παρέμβασή σας , ώστε να μην προχωρήσει η μείωση του ποσοστού εισακτέων για τους Πολύτεκνους και τα παιδιά τους στο 10% αλλά αντίθετα να επανέλθει στο 20% ή να παραμείνει στο ποσοστό που ισχύει σήμερα.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!! Το οποίο δεν έχει κανένα κόστος για το κράτος! Και αν η παρέμβασή σας έχει θετικά αποτελέσματα αυτό θα είναι μια ένδειξη ότι η Κυβέρνησή σας τιμά και εφαρμόζει τις Συνταγματικές επιταγές του άρθρου 21 για την ειδική φροντίδα που οφείλει το Κράτος στους Πολύτεκνους.

 

Μετά τιμής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΕΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                                ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

Σχολιάστε

four + 14 =