ΚΕΑ Απριλίου 2019: Ξεκινά η πληρωμή των δικαιούχων!

Ξεκινάει μέσα στις επόμενες ώρες η διαδικασία πληρωμής για το ΚΕΑ Απριλίου 2019 στους δικαιούχους του. Η πληρωμή θα γίνει νωρίτερα από ότι συνήθως, όπως και των περισσότερων επιδομάτων του δημοσίου, λόγω του Πάσχα.

Οι δικαιούχοι αυτόν τον μήνα ανέρχονται σε 264.755, ενώ στο σύνολο αφορά περισσότερα από 565.000 άτομα.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η πληρωμή ξεκινά σήμερα 23 Απριλίου 2019 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το πρωί της Μ.Τετάρτής, 24 Απριλίου 2019, όταν δηλαδή τα χρήματα είναι διαθέσιμα για ανάληψη στα γκισέ.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί -όπως πάντα- με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ, keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Σχολιάστε

five + 2 =