ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Ν. Ηρακλείου εκφράζουν δημόσια της ευχαριστίες τους, σε όλους εκείνους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γιορτή του στον Ι. Ναό Τιμίου Σταυρού (Εσταυρωμένος) στο Ηράκλειο.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δημήτριο Πολιτάκη εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.
Την ενορία του Τιμίου Σταυρού, τους Ιερείς, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ το Δήμο Ηρακλείου και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της ΔΕΠΑΝΑΛ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΞΥΛΟΥΡΗ, το αρτοποιείο ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ στον Πύργο Μονοφατσίου ,το Ανθοπωλείο ΑΡΕΚΑ, τους καφέδες ΔΑΝΔΑΛΗ ,τα ζαχαροπλαστεία ΣΑΒΟΙΔΑΚΗΣ, ΧΡΟΝΙΑΡΗΣ τα ΑΣΙΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ τον κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΜΑΜΜΑ χαρτικά Mamasoft τον κ. ΣΙΓΑΝΑΚΗ SIGANOS PACK υλικά συσκευασίας, τα νερά ΒΟΤΟΜΟΣ ΖΑΡΟΣ , τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, τα Τυροκομεία ΜΑΝΟΥΡΑΣ, ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ στο ΖΑΡΟ, ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, τον Αντιπροέδρο μας κ.κ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ το μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΜΑΝΩΛΗ & την κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΡΙΚΑΒΑΖΗ για το φωτογραφικό υλικό και την βιντεοσκόπιση.
Τέλος για άλλη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ τον δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών για την δωρεάν εκμάθηση στα παιδιά πολυτέκνων και τα παιδιά για το όμορφο θέαμα που παρουσίασαν..
Ευχαριστούμε επίσης όσους παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή μας και τις κυρίες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ώστε όλοι να απολαύσουν μια πραγματικά πολύ όμορφη εκδήλωση.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ.ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

Σχολιάστε

two × 4 =