ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 5 ΜΕΡΕΣ
IEΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 20-6-2024 / 26-6-2024
ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ
1Η ΗΜΕΡΑ,HΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
Συγκέντρωση στο λιμάνι του Ηράκλειου και αναχώρηση με πλοίο των Μινωικών γραμμών για Πειραιά σε τετράκλινες καμπίνες ΑΒ4
2Η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ:
Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά και άμεση αναχώρηση για ΟΧΡΙΔΑ με ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε μέσω KATΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. ‘Αφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ: Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Το απόγευμα μια βόλτα γνωριμίας στο γειτονικό θέρετρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ: Μετά το πρόγευμα μία πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.
5Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ: Μετά το πρωινό μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο το 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Το απόγευμα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Δείπνο, διανυκτέρευση.
6Η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA) – ΑΘΗΝΑ: Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για το BITOLA, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια, από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ – ΚΟΖΑΝΗΣ – ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΛΑΜΙΑΣ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ προαιρετικά, φθάνουμε το βράδυ στον Πειραιά και αναχώρηση για Ηράκλειο με Μινωικές γραμμές.
7η ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ 395 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ
440 ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
• Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
• Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά-Ηράκλειο σε οικονομικη θεση η σε τετράκλινη εσωτερικη καμπίνα με Μινωικές γραμμές
• Διαμονή (4) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
• ( 4 πρωινά, 4 δείπνα).
• Αρχηγός – συνοδός.
• Tοπικός ξεναγός.
• Φ.Π.Α.
• Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
Thiamis Tours

Σχολιάστε