Εκδρομή πολυτέκνων

Επειδή μας το ζητήσατε !!!

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΟΧΡΙΔΑ

ΑΓΙΟΥ  ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 

ΜΠΙΤΟΛΑ – ΟΧΡΙΔΑ – ΣΤΡΟΥΓΚΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΦΑΡΑΓΓΙ  ΡΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ    9-6-2022  /14-6-2022

1η ΗΜΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ:

Συγκεντρωση στο λιμανι του Ηρακλειου στον επιβατικο σταθμο στις 19.30 και αναχωρηση για Πειραια

2η ΗΜΕΡΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ -ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ:

Αφιξη στον Πειραια  και αμεση αναχωρηση με  ημίωρη στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ για καφε και συνεχίζουμε μέσω KATΕΡΙΝΗΣ, ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, με ανάλογες στάσεις για καφέ και γεύμα. ‘Αφιξη στο συνοριακό σταθμό ΝΙΚΗΣ. Διατυπώσεις και συνεχίζουμε μέσω ΜΠΙΤΟΛΑ για να φθάσουμε το απόγευμα στη γραφική λίμνη της ΟΧΡΙΔΑΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΡΟΥΓΚΑ:

Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στην πανέμορφη πόλη της ΟΧΡΙΔΑΣ, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας. Θα επισκεφθούμε τα μικρομάγαζα με τα είδη λαϊκής τέχνης και κεραμικής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα μια βόλτα γνωριμίας στο γειτονικό θέρετρο της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ, ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΚΑ:

Μετά το πρόγευμα μία πολύ όμορφη περιοχή θα ξετυλιχθεί μπροστά μας καθώς θα διασχίζουμε το μεγάλο φαράγγι ΡΑΝΤΙΚΑ, δίπλα στον ποταμό ΝΤΡΙΜ, όπου η φύση κάνει πολύ έντονη την παρουσία της σε μια πανδαισία χρωμάτων. Μέσω DEBAR φθάνουμε στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΒΑΠΤΙΣΤΗ, επίσκεψη και συνεχίζουμε για το ΜΑΥΡΟΒΟ στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Σχετική παραμονή, επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι, γεύμα, ξεκούραση. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να κάνουμε μία βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια της ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ. Δείπνο, διασκέδαση, διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ:

Μετά το πρωινό μια παραλίμνια διαδρομή μας οδηγεί στο ωραιότατο Βυζαντινό μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΝΑΟΥΜ, στη νότια πλευρά της λίμνης, με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες χτισμένο το 10ο αιώνα όπου όλη η περιοχή ήταν έδρα Ελληνορθόδοξης αρχιεπισκοπής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα. Το απόγευμα ολοκληρώνουμε τη γνωριμία μας με την ΟΧΡΙΔΑ, περιδιαβαίνοντας τα στενά σοκάκια της πόλης και την όμορφη παραλία. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ, ΟΧΡΙΔΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ (BITOLA)ΠΕΙΡΑΙΑ:

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση νωρίς το πρωί για το BITOLA, την αρχαία Βυζαντινή ΗΡΑΚΛΕΙΑ, όπου θα έχουμε λίγο χρόνο για να γνωρίσουμε και την πόλη. Στη συνέχεια, από τη γνωστή πλέον διαδρομή μέσω του συνοριακού σταθμού της ΝΙΚΗΣ – ΦΛΩΡΙΝΑΣ  για Πειραια με ενδιαμεσες στασεις  αφιξη το απογευμα στον Πειραια και αναχωρηση για Ηρακλειο

ΤΙΜΗ ΚΑΤ ΑΤΟΜΟ  325 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Εισιτηρια πλοιου Ηρακλειο-Πειραια-Ηρακλειο με Μινωικες Γραμμες σε ΑΒ4 καμπινες τετρακλινες
  • Διαμονή  4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινο  και δειπνο καθημερινα
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Tοπικός ξεναγός.
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παιδιά έως 12 ετών δικαιούνται έκπτωση 10%, εφόσον διαμένουν σε τρίκλινο δωμάτιο με δύο ενήλικες.

 

Οχρίδα - GrecosTravel

Σχολιάστε