ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή  δημοσίευμα στο φύλλο της Εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ… ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ…. θεωρούμε υποχρέωσή μας για μια ακόμη φορά να ενημερώσουμε τα μέλη μας, τους απλούς πολίτες , και όλους τους φορείς που ασχολούνται με  ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ότι στα γραφεία του Συλλόγου μας υπάρχει και λειτουργεί ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ που μπορεί να αντιμετωπίσει και να προσφέρει μερική ανακούφιση σ οποιαδήποτε πολύτεκνη οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης!!!!!!!!!!!!!!

Ιδιαιτέρως τα μέλη μας γνωρίζουν ότι είμαστε, μια πολύ μεγάλη οικογένεια που με τη βοήθεια των ίδιων και των επιχειρήσεων του Ηρακλείου ,τους οποίους για μια ακόμη φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, δεν θα επιτρέψουμε οικογένεια μέλος μας να στερείτε τα προς το ζην!!!!!!

Πρώτη κίνηση λοιπόν , γι αυτό και  όλους σας παρακαλούμε, μόλις πέσει στην αντίληψη σας Πολύτεκνη οικογένεια που μας έχει ανάγκη…..ΚΑΛΕΣΤΕ  ΑΜΕΣΑ στα γραφεία του Συλλόγου στο τηλ.2810255446 τις εργάσιμες ημέρες ή στο 6947923164 οποιαδήποτε άλλη ώρα και στιγμή , μπορείτε επίσης να ενημερώσετε με SMS to FACEBOOK του Συλλόγου….

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                                      Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

 

 

 

 

Σχολιάστε

five × 2 =