ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 «ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ

ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ»

Το Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου εν όψει των   Χριστουγέννων  & στα πλαίσια της κοινωνικής του δράσης καλεί τα μέλη του, όλο τον επιχειρηματικό κόσμο και όλους τους συμπολίτες μας, που μπορούν να συνδράμουν, να προσφέρουν ΤΡΟΦΙΜΑ προκειμένου να μοιραστούν τις ΄Αγιες ημέρες που έρχονται στον μεγάλο αριθμό απόρων Πολύτεκνων οικογενειών που πλήττονται περισσότερο από τους Σεισμούς , τον Κορονοϊό, την ανεργία και γενικά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η αίθουσα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς του Συλλόγου μας χρειάζεται στήριξη…χωρίς την δική σας συνδρομή είναι αδύνατο να προχωρήσουμε….. να σταθούμε δίπλα στις οικογένειες που σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά δοκιμάζονται και μας έχουν ανάγκη!!

Για μία ακόμη φορά ΖΗΤΟΥΜΕ  την στήριξη και την προσφορά σας!!!

Ας προσπαθήσουμε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι τα ποιο ξεχωριστά έτσι ώστε όλα τα παιδιά να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!

Για οποιαδήποτε απόφασή σας , ευχαριστούμε εκ των  προτέρων !!!

και σας ευχόμαστε από καρδιάς το πνεύμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και του ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να αναγεννήσει τις ελπίδες μας , δίνοντας ΥΓΕΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο μέλλον  δικό μας και των παιδιών μας.

 Για να υλοποιηθεί η παραπάνω προσπάθεια τα γραφεία  του Συλλόγου μας οδός Στεργιογιάννη 3 θα είναι ανοικτά καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 7.00 π.μ έως 14.30 μ.μ. προκειμένου να δεχτεί την οποιαδήποτε προσφορά σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                                                        Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

 

 

  

 

 

Σχολιάστε

9 + twelve =