ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2020: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

              ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ –ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ

              ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Η επιδημία του Κορωνοιού , η ανεργεία  και γενικά οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει δημιουργήσει πληθώρα σοβαρών προβλημάτων, με αυτό τον αριθμό των Πολύτεκνων οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα επιβίωσης να αυξάνονται δραματικά!!!!!!!

Και εδώ καλούμαστε όλοι εμείς να γίνουμε μια γροθιά για να της στηρίξουμε!!!!!για μια ακόμη φορά!!!!!!!!!για να μην μείνει καμία Πολύτεκνη οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα, για να δούμε για μια ακόμη φορά τα μάτια των μικρών παιδιών μας χαμογελαστά!!!!!!!!

Η αίθουσα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και προσφοράς του Συλλόγου μας αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί!!!!!!Χωρίς την συνδρομή σας δεν είναι δυστυχώς εφικτό να σταθούμε δίπλα τους…..

Απευθυνόμαστε λοιπόν και σας ΖΗΤΟΥΜΕ να μας βοηθήσετε !!!!!!!!!να μας ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ και να μας ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ !!!!!!

Για οποιαδήποτε απόφασή σας , σας ευχαριστούμε εκ των  προτέρων !!!!!!και σας ευχόμαστε από καρδιάς το πνεύμα των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ και του ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ να αναγεννήσει τις ελπίδες μας , δίνοντας στον καθένα ξεχωριστά την ευκαιρία πραγματοποίησης των προσδοκόμενων, χαρίζοντας ΥΓΕΙΑ-ΕΥΗΜΕΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ για ένα καλύτερο αύριο δικό μας και των παιδιών μας.

 

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Γ. ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ                                 Χ. ΝΗΣΩΤΑΚΗΣ

 

 

 

Σχολιάστε

7 + sixteen =