Άλλες 3 θέσεις εργασίας στον Άγιο Νικόλαο.

Άλλες 3 θέσεις εργασίας στον Άγιο Νικόλαο… Εκτύπωση E-mail Άλλες 3 θέσεις εργασίας στον Άγιο Νικόλαο… Άλλες 3 θέσεις εργασίας έχουν “ανοίξει” μέσω 2 διαφορετικών προκηρύξεων για το Δήμο Αγίου Νικολάου. Η πρώτη προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη 2 υπαλλήλων ΔΕ Γενικών Καθηκόντων, που για κάποιο λόγο πρέπει να έχουν δίπλωμα καλής γνώσης της γερμανικής γλώσσας. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με τετράμηνες συμβάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους με τα συνημμένα δικαιολογητικά, μέσα σε προθεσμία δύο (!) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της σχετικής ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Αγίου Νικολάου. Κατόπιν αυτών όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν τα τηλέφωνα του αρμόδιου για πληροφορίες Κωνσταντίνου Φραγκιαδάκη: 2841089513 & 2841021847 Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται στα γραφεία του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου [Δ/νση: Ρούσσου Καπετανάκη 7 (3ος όροφος Παλαιού Δημαρχείου), 72100 Άγιος Νικόλαος] κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Το κείμενο της προκήρυξης, από το “Διαύγεια” εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/97%CE%A0%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%92%CE%94-%CE%A95%CE%A6?inline=true Θα προσλάβουν κι έναν παιδίατρο για τους παιδικούς… Εκτός από τις δύο προαναφερόμενες θέσεις του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίου Νικολάου, πρόκειται να προσληφθεί κι ένας παιδίατρος για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών του Αγίου Νικολάου. Για το χρονικό διάστημα από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-07-2021 και η προβλεπόμενη δαπάνη είναι 11.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου», Κ. Κοζύρη 18, Τ.Κ. 72100 Άγιος Νικόλαος (τηλ. επικοινωνίας: 28410 86090). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες. Χρήσιμο θα ήταν κι εδώ ένα τηλεφωνάκι, ώστε να μαθαίνουν οι ενδιαφερόμενοι την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, αλλά δεν υπάρχει, δυστυχώς, στην προκήρυξη… Όποιος χρειάζεται επιπλέον πληροφορίες, ας βρει από το ίντερνετ το τηλέφωνο του Οργανισμού Κοινωνικών Υπηρεσιών Αγίου Νικολάου, κι ας καλέσει. Το κείμενο της προκήρυξης υπάρχει εδώ:

Το κείμενο της προκήρυξης υπάρχει εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9B%CE%97%CE%9A%CE%9F%CE%9A%CE%A0%CE%A6-%CE%91%CE%A7%CE%9F?inline=true

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική του παρόντος σε οποιοδήποτε site, χωρίς προηγούμενη άδεια του έχοντος τα πνευματικά δικαιώματα Στέφανου Ραπάνη, Νόμος 4481/2017 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας…

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης αυτού του άρθρου, ο παρακάτω σύνδεσμος πρέπει να είναι ενεργός και δεν επιτρέπεται να αφαιρεθεί.
Πηγή: https://www.voltarakia.gr/theseis-ergasias/item/6902-alles-3-theseis-ergasias-ston-agio-nikolao

Σχολιάστε

thirteen − 7 =