Εκδρομή Τήνος

3μερη Εκδρομή στο Νησί της Πίστης της τέχνης και της φυσικής ομορφιάς τη Τήνο απ΄ευθείας από Ηράκλειο!!!

Το θαύμα της Τήνου δεν είναι μόνο η εικόνα της Παναγίας, που την έχει κάνει ξακουστή. Είναι η άγρια ομορφιά που θα σας συνεπάρει: βράχοι σμιλεμένοι από τον άνεμο, παραλίες με βαθιά μπλε νερά, κυκλαδίτικα χωριά σκαρφαλωμένα στις πλαγιές.

Αναχώρηση 17 Μαίου από Ηράκλειο.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ   ΜΕ 2 ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΠΝΟ!!

1η μέρα 17/5/.Συγκέντρωση το πρωί  στον επιβατικό σταθμό στο λιμάνι του Ηρακλείου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Τήνο.Αφιξη στη Τήνο το απόγευμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας 600 μ.απο το Ναό της Μεγαλόχαρης.Τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος.Δείπνο-Διανυκτέρευση.

2η μέρα 18/5/ . Πρωινό και  επιβίβαση στο  πούλμαν για γνωριμία του νησιού με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του. Θα επισκεφθούμε το Ναό της Παναγίας της Μεγαλόχαρης, βόλτα στα γραφικά σοκάκια του νησιού , την Ιερά Μονή Κεχροβουνίου (στην Οσία Πελαγία),  στα χωριά Βόλακα και Πύργο για βόλτα,καφέ και γλυκό  και προαιρετική επίσκεψη στο σπίτι και το εργαστήρι του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά,και το μουσείο των Τηνίων καλλιτεχνών. Επιστροφή στη Χώρα και ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια.Δείπνο- διανυκτέρευση.

3η μέρα 19/5/.  Πρωινό  και ελεύθερος χρόνος εως τις 11.00 που θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το λιμάνι.Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Ηράκλειο.Αφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου γυρω στις 21.30.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

Ακτοπλοικά εισιτήρια Ηράκλειο-Τήνος-Ηράκλειο σε  οικονομική θέση.

  • Περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πλούσιο πρωινό &  δείπνο σε μπουφέ
  • 2 πρωινά.
  • 1 Δείπνο
  • Συνοδός του γραφείου μας με γνώσεις
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

Τιμη Ατόμου €139

 

Παιδιά 0-4 δωρεάν.        Παιδιά 5-11 € 119                             

 

Σχολιάστε

5 + 6 =