Εκδρομή Αγ. Πνεύματος Ζάκυνθο -Κεφαλονιά – Ιθάκη

Αναχώρηση :13/06/19

1η  ημέρα 13/06/19:  ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ

Συγκέντρωση στον επιβατικέ σταθμό του Ηρακλείου, επιβίβαση στο πλοίο τακτοποίηση στις καμπίνες  και αναχώρηση για Πειραιά.

 

2η ημέρα 14/06/19: ΠΕΙΡΑΙΑ-ΖΑΚΥΝΘΟ

Άφιξη στο Λιμάνι του Πειραιά και αναχώρηση για Ζάκυνθο, με ενδιάμεσο σταθμό την Ακράτα. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πλοίο από Κυλλήνη για Ζάκυνθο, άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν  και αναχώρηση για το λόφο του Στρανι όπου θα απολαύουμε την θεά. Αναχώρηση για την πόλη όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου. Το απόγευμα βόλτα για καφέ και μπάνιο στη φημισμένη παραλία Λαγανά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

 

3Η ημέρα 15/06/19 : ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Κεφαλονιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση Πεσάδα. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, προσκύνημα στον προστάτη του νησιού. Η γραφική εκκλησία και τα μεγάλα πλατάνια που φύτεψε ο ‘Αγιος εντυπωσιάζουν. Μέσα από φύση ονειρική θα φθάσουμε στο σπήλαιο της Δρογκαράτης. Η ακουστική του και οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του Σπηλαίου αφήνουν στον επισκέπτη εικόνα μοναδική. Ακολουθεί η υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης. Η όμορφη βαρκάδα και οι αποχρώσεις στα τοιχώματα και στα νερά του σπηλαίου μαγεύουν την ψυχή. Αφού απολαύσουμε το όμορφο σπήλαιο θα σταματήσουμε στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Ευφημίας για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Τα παλιά σπίτια, τα φαναράκια στην παραλία και το καλό παραδοσιακό φαγητό αφήνουν αξέχαστες εντυπώσεις. Στο δρόμο μας θα συναντήσουμε χωριά που το παρελθόν τους επηρέασε σημαντικά την τοπική ιστορία. Διαδρομή γεμάτη αντιθέσεις με κορύφωση τη μοναδική παραλία του Μύρτου όπου από πάνω θα σταματήσουμε για φωτογραφίες. Συνεχίζοντας θα φθάσουμε Αργοστόλι, μεταφορά στο ξενοδοχείο τα τακτοποίηση στα δωμάτιο και ξεκούραση.

 

4η ημέρα 16/06/19: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ -ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρωινέ και αναχώρηση για την επίσκεψη μας στην πανέμορφη Ιθάκη Θα επιβιβαστούμε στο F/B από το λιμάνι της Σάμης με προορισμό τον Πισαετό. Στη συνέχεια, ακολουθώντας τα βήματα του Οδυσσέα θα επισκεφθούμε τους όμορφους οικισμούς Σταυρό, Φρίκες και την πρωτεύουσα Βαθύ, όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στην Κεφαλονιά δ/ση

 

5η ημέρα 17/06/19: ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΚΥΛΛΗΝΗ- ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πρωινό τελευταία επίσκεψη στο  Αργοστόλι και αναχωρήσει 12:45 για Κυλλήνη. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στον Πειραιά τακτοποίηση στις καμπίνες  και αναχώρηση για Ηράκλειο.

 

6η ημέρα 18/06/19: ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άφιξη  νωρίς το πρωί με τις καλύτερες εντυπώσεις από την εκδρομή μας.

 

TIMH KATATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

365€  ΜΑΤΙLDA HOTEL  4* ME  ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΖΑΚΥΝΘΟ &        ΑPOSTOLATA ISLAND RESORT & SPA 5*  ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
 • Εισιτήρια Ηράκλειο-Πειραιά –Ηράκλειο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών
 • Εισιτήρια F/B από και προς Κεφαλονιά και Ζάκυνθο και Ιθάκη
 • 1 Διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στην Ζάκυνθο
 • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στην Κεφαλονιά
 • ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ
 • Ημερήσια εκδρομή στην Ιθάκη
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Πούλμαν από Πειραιά σε Πειραιά συνέχεια μαζί σας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΑΣ.

 

Σχολιάστε

17 − seventeen =